Lunchrooms Industrial Facility / Taller de Arquitectura Miguel Montor

In our projects, it is crucial that shape and atmosphere come from the information the site provides. In this way, we came up with the idea that would become the driving force of this building, the atmospheric decontextualization. The requirement was unique and invited us to generate an atmospheric dissociation in the experience of the place. The assignment was to design the main and satellite lunchrooms for an industrial facility. Due to the quick growth that this company has had, the number of employees has increased significantly. In the search for the welfare of the workers themselves, the insertion of several new projects was imminent. This type of industry requires its processes to be carried out indoors. In these places, there is a high level of temperature and noise, no contact with the exterior, and the need for a high level of concentration.