Residential house in Lviv

The configuration and proportions of a future house are often implied by the location itself. Such is the case for this residence. The land plot of irregular trapezoidal shape is situated at the edge of a pine forest, in a picturesque resort area in the suburbs of Lviv.
The main rooms and bedrooms of this two-storey angled residence look in southeastern direction, towards the forest. The house itself is positioned on the plot in such a way that the centennial pine trees are preserved.
The house has three bedrooms on the second floor, which are connected with balconies, plus one additional guest bedroom and a big office on the first floor. The first floor itself is one big open space, and the functional zones smoothly flow one into another. This deeply integrates the interior and the forest around the house.
Open, half-open and closed terraces around the perimeter of the house allow the owners and guests have a good time at all seasons. White color dominates in the outer finish and interiors of the house, so the rooms are flooded with natural light even on gloomy overcast days.